NATUURGENEESKUNDE

Door veel ervaring met fysiotherapie en natuurgeneeskunde, kan ik mijn kennis van al deze opleidingen en jaren ervaring in de praktijk combineren tot bijzondere natuurgeneeskundige behandelingen.

Vitaliteit zorgt voor een goede kwaliteit van leven. Indien de benodigde energie voldoende aanwezig is, kan het zelf herstellend vermogen van je lichaam optimaal functioneren. Dit geeft veerkracht en een sterke weerstand.

In mijn praktijk kan ik oorzaken achterhalen die gerelateerd zijn aan ongemakken en pijnen In jouw lichaam. Klachten die o.a. in mijn praktijk worden behandeld zijn: allergieën, angsten, burn-out, depressiviteit, migraine, prikkelbare darm syndroom, relationele problemen, spijsverteringsklachten, vermoeidheid/uitputting.

Mogelijke oorzaken die jouw lichaam en geest uit balans halen zijn: schimmels, virussen, bacteriën, parasieten, toxische belasting, hormonale verstoring, gebitsproblemen, matrixvervuiling, disbalans in vitaminen, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten, voedingsallergie en –intolerantie en emotionele blokkades.

Op basis van de uitkomst van de test wordt een therapieplan opgesteld. Behandelvormen die ik in mijn praktijk toepas zijn o.a.:
- Voedingsmethodiek
- Homeopathie
- Bioresonantiemethodiek
- Reconnective healing
- Coaching
- Bach bloesems
- EFT
- Ademhalingsoefeningen
- Drainage-/ detoxmethodiek